Accesorii pentru nunta: aranjamente florale, invitatii si decoratiuni

Pentru organizarea unei nunti aveti intotdeanua nevoie de specialisti in domeniu. Acestia se vor ocupa de toate detaliile pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura in liniste de cel mai important eveniment din viata dumneavoastra.

Pe langa ajutorul oferit, agentiile de organizari evenimente va ghideaza catre cele mai bune oferte, de la invitatiile de nunta si pana la decoratiunile necesare. Alegeti sa va distrati: lasati organizarea nuntii dumneavoastra in mana celor cu experienta!

Decoratiunile pentru nunta dau un plus de culoare petrecerii de nunta. Baloanele, husele pentru scaune si fetele de masa trebuie alese cu grija pentru a crea o atmosfera calduroasa si primitoare. Tot specialistii sunt cei care va ajuta si de data aceasta deoarece au experienta in domeniu si stiu ce se poarta in materie de decoratiuni pentru nunta. Daca aveti solutii proprii sau idei de nunti tematice, este bine sa le puneti in practica. Decorul este, cu alte cuvinte, ideea mirilor pusa in practica de agentiile de organizari evenimente.

  Nu uitati nici de focul de artificii, dar nici de fantana de ciocolata daca doriti o nunta ca-n povesti. Acestea trebuie sa fie accesorii de nunta obligatorii, dar, pana la urma, nu sunt decat rezultatul preferintelor fiecaror miri in parte!

  Ganditi-va ca nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra. Transformati-o intr-un eveniment de neuitat alegand cele mai bune oferte

Descoperiti oferta de accesorii pentru nunta a firmelor de organizari evenimente
  Ati acceptat cererea in casatorie, ati stabilit data nuntii, ati gasit pana si restaurantul in care vreti sa se desfasoare petrecerea de nunta… totul este aranjat in linii mari, dar urmeaza detaliile care sunt si cele mai importante: invitatiile de nunta, aranjamentele florale, decoratiunile de nunta necesare pentru amenajarea localului, cartile pentru oaspeti, marturiile de nunta si multe altele. Pentru ca nunta dumneavoastra sa fie un eveniment reusit, este bine sa cereti ajutorul specialistilor: in aceste conditii, veti scapa de stresul organizarii nuntii si veti fi mult mai relaxati.

  De cele mai multe ori, agentiile de organizari evenimente ofera o gama larga de servicii, iar preturile lor sunt stabilite in functie de cerintele clientilor. De aceea, este bine ca, inainte de a apela la un specialist in oraganizari de nunti, sa faceti o schita a felului in care vreti sa arate nunta: alegeti modelele de invitatii de nunta, decoratiunile pentru sala in care va avea loc petrecerea, aranjamentele florale care va incanta cel mai mult etc. Astfel, veti economisi timp si veti merge la sigur!

  Invitatiile de nunta se numara printre ofertele specialistilor in vanzari de accesorii. Pentru a face alegerea potrivita, reprezentantii agentiilor de organizari de nunti va invita sa vizualizati un numar mare de invitatii de nunta: acesta este un avantaj deoarece va puteti hotari pe loc care este modelul care va place. Dupa ce ati trecut de acest pas, trebuie sa va ganditi si la numarul de invitatii de care aveti nevoie: este bine sa va ganditi din timp la acest detaliu pentru a nu cheltui banii degeaba.

  Aranjamentele florale sunt realizate tot in functie de dorintele dumneavoastra. Daca ati vazut intr-o revista aranjamente florale care v-au ramas in minte, incercati sa oferiti agentiilor de organizari evenimente cat mai multe detalii referitoare la acestea. De asemenea, este bine sa specificati si ce flori preferati: facand acest lucru, cei care se ocupa de realizarea aranjamentelor florale pentru nunta, vor sti ce sa aleaga si ce anume va multumeste.

  In gama accesoriilor de nunta se inscriu si marturiile, pernutele pentru verighete, cupele de sampanie, lumanarile pentru cununie, casutele de dar, cartile de oaspeti etc. Exista insa posibilitatea ca aceste accesorii de nunta sa nu intre in ofertele anumitor agentii, de aceea este mai mult decat important sa va informati asupra serviciilor oferite de agentia de organizari evenimente pe care ati ales-o.

mnato1 mnato2 mnato3 mnato4

În copilărie ne imaginăm ziua nunţii ca pe o fantezie perfectă.Fetiţele se îmbracă în mirese, şi chiar dacă îşi leagă pe cap un cearceaf, dintr-o dată , în mintea lor sunt prinţese triumfătoare , valsând cu bărbatul ideal ca şi cum un văl ar curge în spatele lor. Lăstarele florilor sălbatice culese din grădină se transformă într-un buchet minunat, plin de cele mai seducătoare străluciri. Chiar şi în basme, o carte de aventuri se termină adeseori cu o nuntă perfectă. Însă, cum ne maturizăm, învăţăm că acea perioadă a copilăriei, plină de idei fanteziste, trebuie temperată. Nu ne mai aşteptăm ca totul să fie perfect- cu excepţia zilei nunţii noastre! Aceasta este singura zi în care le permitem acestor iluzii să se transforme în realitate- şi chiar şi cea mai realistă femeie adeseori doreşte să se simtă ca prinţesa perfectă. Nunţile sunt singurele momente când oamenii îşi permit să facă parte dintr-un basm, singura dată când oamenii vor să meargă (şi, de fapt, ei înşişi să îşi permit să meargă) acolo unde nu au mai fost vreodată. Nu trebuie să fie o idee exagerată sau elaborată – poate să fie orice.

Visele şi fanteziile variază de la o persoană la alta tot la fel de mult cum exprimarea stilului variază de la un artist la altul . Nici o viziune a nunţii nu este greşită sau exagerată – numai dacă nu este prea mult pentru voi. Ni se acordă foarte multă încredere atunci când vine vremea să organizam un astfel de eveniment, iar noi ne simt întotdeauna norocosi că acele persoane au atâta încredere în noi într-un moment extrem de important în viaţa lor. Acest concept este rezultatul colaborării cu mireasa, mirele şi, de obicei părinţii lor. Munca noastră este un dans foarte atent orchestrat între organizatori şi cei care pun în practică ideile lor. De obicei, în funcţie de eveniment, ne întâlnim cu clienţii cu 3 -6 luni înainte de data evenimentului pentru a începe să discutăm.Vorbim despre tot ceea ce ţine de o nuntă şi, de obicei, prima întâlnire sfârşeşte prin a pune mai multe întrebări decât a oferi răspunsuri. În concluzie, nu este vorba despre noi si despre floarea noastra preferată – este vorba despre viziunile viitorilor miri asupra acestei zile speciale.

Rolul nostru este de a interpreta preferinţele, gusturile şi fanteziile voastre – şi a le transforma în realitate. Întrebam despre culori, sentimente şi despre ce a ti dori să se desfasoare în timpul evenimentului. Câteodată clientii nostrii au doar un singur calificativ sau dispoziţie sufletească , iar interpretarea acestui adevăr prin ochii lor reprezintă cheia către crearea viziunii perfecte. Deigur că sunt importanţi şi alţi factori cum ar fi bugetul, locaţia sau sezonul în care are loc nunta. Următorii paşi constau în transformarea tuturor elementelor în evenimentul perfect. Numărul ocaziilor în care ne întâlnim cu clienţii, încadrat între şedinţa iniţială şi ziua nunţii, depinde de nevoile cuplului şi de cât de repede ne decidem asupra planului final .

WEDDING DESIGNER PARTY-SOUND:

„Cea mai banală cerere pe care am primit-o nu este pentru o culoare, floare, temă sau stil preferat, ci este dorinţa de a crea ceva ce nu s-a mai văzut. Oamenii vin la mine căutând ceva diferit şi unic, ceva mai mult decât realitatea, ceva ce este posibil să nu fi fost conceput înainte.

În ceea ce mă priveşte nu este vorba despre flori- este vorba despre stimularea simţurilor prin intermediul luminii, texturii, tiparelor şi a culorii.Asta este ceea ce mă încântă în meseria mea- în fiecare zi sunt provocata să gândesc în noi moduri şi să experimentez idei şi concepte. Aceasta reprezintă pentru mine adevărata definiţie a fanteziei. Inspiraţia poate să vină în multe feluri şi majoritatea timpului încerc să ajung la cele mai creative idei prin simpla acordare a atenţiei lumii din jurul meu. Natura, de exemplu, este ceva ce privesc constant. Pare aşa de simplu- natura este ceea ce te înconjoară tot timpul, iar majoritatea dintre noi nu acordă un al doilea studiu elementelor care ne înconjoară. Dar dacă te opreşti şi îţi acorzi un minut să priveşti mai îndeaproape, vei observa că poţi să găseşti idei uimitoare chiar şi în lucrurile cele mai simple. Este greu să te descrii din punctul altora de vedere, dar majoritatea clienţilor mei spun că le sunt de ajutor şi că transform totul într-o experienţă plăcută pentru ei. În definitiv, afacerea noastra depinde de satisfacerea clienţilor, la fel cum se întâmplă în orice industrie a serviciilor. Şi când ei mă angajează pentru a mă ocupa de ceva aşa de important, mă simt onorata ca cineva să aibă atâta încredere în mine într-un asemenea moment preţios al vieţii. Oricum, în acelaşi timp, îmi doresc ca ei să se simtă bine. Aşa că, scopul meu pentru fiecare eveniment în parte este nu numai să-i fac să se simtă bine îndeajuns încât să aibă încredere că am situaţia sub control, dar să le dau şi şansa să experimenteze cu adevărat un moment uimitor şi de neuitat în viaţa lor fără să îşi facă griji dacă decoraţiunile vor ajunge la timp.

Cel mai tensionat moment pentru mine este acela în care invitaţii ajung şi văd munca mea pentru prima dată. Acesta este momentul adevărului. Reacţiile iniţiale sunt cele mai oneste şi adesea mă regăsesc stând în umbră, imediat lângă intrare, foarte emoţionata, anticipând intrarea invitaţilor. Răsplata mea este închisă în aceste momente preţioase, în acele comentarii murmurate când ei intră în lumea pe care am creat-o. . .