DJ-ul va accepta cereri, prefetinte muzicale?

Desigur! DJ-ul are o lista cu toate melodiile si va fi incantat sa colaboreze cu invitatii daca acestia au anumite preferinte, daca timpul permite si daca aceste preferinte se preteaza la evenimentul respectiv.

Putem furniza noi propria noastra muzica sau o parte din ea?

Da! Chiar daca libraria muzicala a DJ-ului este foarte vasta, el nu detine chiar toate melodiile. Ocazional se intampla ca DJ-ul sa nu aiba o anumita melodie si sa fie in imposibilitatea de a o obtine pe loc. Daca asta se intampla, DJ-ul va accepta cu placere sa-i furnizati preferinta dumneavoastra (aceasta trebuie sa fie pe suport CD AUDIO, CD MP3, sau pe stick USB in format MP3).

Putem avea si o lista cu melodii sau un gen muzical ce NU le dorim la evenimentul nostru?

Bineinteles, DJ-ul se va adapta limitelor cerute de dumneavoastra sau de invitati. Chiar daca nu-i funizati aceste informatii, el va alege cu grija muzica ce se preteaza la evenimentul dumneavoastra, indiferent daca este vorba de muzica de nunta, muzica de botez, muzica pentru petrecere privata, muzica ambientala, etc.

Vom avea si o formatie sau un taraf ce va canta live. Este o problema?

Nu este nicio problema! DJ-ul a mai participat la astfel de evenimente si va colabora cu formatia respectiva fara probleme, pentru a nu se suprapune cu genurile muzicale interpretate de aceasta, pentru a nu repeta melodii ce vor fi interpretate live.

Cat dureaza ca DJ-ul sa se instaleze la locul evenimentului? Este si acest timp inclus in pret? 

De obicei DJ-ul ajunge la locatie cu o ora inaintea inceperii evenimentului si isi instaleaza echipamentul in 40-60 de minute. Evident ca acest timp este inclus in pret, deasemeni si timpul necesar demontarii echipamentului.

Este muzica DJ-ului actualizata?

DJ-ul actualizeaza constant (chiar saptamanal) libraria sa muzicala cu melodii de top, muzica buna, potrivita petrecerilor de orice fel. Asta include si hituri comerciale, muzica pop, dance, rock, muzica romaneasca, folclor, hore, sarbe, etc

DJ-ul va accepta cereri, preferinte muzicale?

Desigur! DJ-ul are o lista cu toate melodiile si va fi incantat sa colaboreze cu invitatii daca acestia au anumite preferinte, daca timpul permite si daca aceste preferinte se preteaza la evenimentul respectiv.

Cat de mult va calatori DJ-ul pana la eveniment?

DJ-ul va furniza servicii pe tot teritoriul Romaniei, indiferent de distanta.

Trebuie sa platim in avans?

Nu se va cere avans, suma integrala se va achita la sfarsitul evenimentului.

Cat de devreme ar trebui sa rezervam serviciile DJ-ului?

Un raspuns destul de dificil, datorita faptului ca nuntile, botezurile si petrecerile private in Romania se organizeaza cu mult timp inainte. Exista oricum sansa sa gasiti DJ-ul disponibil si cu cateva luni inainte, chiar si cu cateva saptamani. Chiar daca DJ-ul este deja programat la data la care organizati evenimentul, el va poate recomanda alt DJ, avand multi prieteni in domeniu.

DJ-ul nostru va face pauze?

NU! Spre deosebire de o formatie, DJ-ul va furniza muzica fara intrerupere pe toata durata evenimentului, atata timp cat nu intervine o problema tehnica, de exemplu o pana de curent, etc.

Vom putea cere DJ-ului un microfon pe care sa-l folosim pentru a vorbi, a canta, sau pentru KARAOKE?

Da, DJ -ul dispune de microfoane fără fir de calitate bună, un set de negative, echipament suficient pentru invitații ce doresc karaoke.

Cat de interactiv va fi DJ-ul nostru?

O intrebare foarte familiara! De fapt DJ-ul va lasa la alegerea dumneavoastra acest lucru; el se va adapta dupa dorinte. Oricum, chiar daca il doriti foarte interactiv, DJ-ul nu va invita lumea continuu la dans, nu va fi insistent, nu va tipa, nu va canta la microfon; el isi va pastra nivelul de profesionalism si nu va capta atentia asupra sa, atentie ce trebuie directionata catre atmosfera, catre eveniment in sine, sau catre ginere si mireasa de exemplu, in cazul unei nunti.

Putem intalni DJ-ul inainte de eveniment?

Desigur! Puteti stabili o intalnire cu DJ-ul cand este convenabil pentru dumneavoastra.

Care este politica DJ-ului vizavi de bascis?

Exista si situatii delicate, in care un invitat mai “bine dispus” insista mult sa asculte o melodie si sa plateasca pentru asta; daca melodia se va incadra in specificul evenimentului, DJ-ul o va pune fara sa accepte bani.