Oferta Foto-Video

Nunta : video, film…puneti pe pelicula ziua Z !

Doriti sa va aduceti aminte de nunta dumneavoastra? Apelati la un cameraman profesionist. Va sti cel mai bine sa capteze si sa imortalizeze emotiile celei mai frumoase zile din viata dumneavoastra. Cereti sa vizionati cateva materiale filmate la diferite evenimente pentru a va putea face o parere despre calitatea muncii sale. Iata tot ce trebuie sa stiti pentru a avea nunta pe video!

De ce sa angajati un cameraman profesionist ?

Un cameraman profesionist are de regula anumite studii sau experienta, uneori chiar in jurnalism – dispune de un echipament de filmare si montare profesionist – cunoaste foarte bine noile tehnici si suporturi audiovizuale – are ochiul format si stie sa fie discret in timpul filmarii – inainte sa va fie livrat, produsul final este aranjat ireprosabil

Cum sa va alegeti cameramanul?

Ideal ar fi sa puteti viziona un film sau o alta nunta filmata de cameramanul pe care doriti sa-l angajati. Daca da, evaluati-i munca punandu-va urmatoarele intrebari : – imaginea este clara? – imaginea nu este prea intunecata (mai ales seara sau pe ringul de dans) ? – incadrarea reda bine momentele de emotie ? – in cursul serii sau in timpul toasturilor, sunetul se aude bine?

Ce informatii sa-i dati cameramanului ?

Inainte de ziua Z, aveti grija sa indicati cameramanului dumneavoastra etapele desfasurarii nuntii, de exemplu : – traseul exact catre locul unde va casatoriti si unde se tine petrecerea – orarul complet al zilei, precizand momentele importante ale ceremoniei si ale petrecerii (focuri de artificii, discursuri, dansul).