ech

De peste 15 de ani, echipa PARTY SOUND depăşeste aşteptările mirilor din România prin sonorizări de o calitate fără egal.

Ajutăm miresele şi mirii să-şi creeze ambianţa pe care o visează la nunta lor. Primul Dans al mirilor rămâne întotdeauna o parte memorabilă a fiecărei nunţi.

Am ales cele mai frumoase melodii pe care cuplurile le doresc pentru acest important dans…

Ştim prea bine că vedetele recepţiei sunt Mireasa şi Mirele, nu DJ-ul!

La nunţi DJ-i noştrii vorbesc la microfon numai când li se solicită.

Lucrăm într-o perfectă colaborare cu fotograful, operatorul video şi personalul locaţiei pentru a ne asigura o perfectă sincronizare cu aceştia.

Echipa PARTY SOUND  foloseste numai echipamente profesionale de sunet şi lumină de cea mai înaltă clasă şi avem aparatură de rezervă pentru foarte rarele situaţii când poate apărea o defecţiune electronică.

Menţinem întotdeauna o clasă şi un nivel de prestanţă greu de întâlnit în alte părţi.

Dacă refuzaţi să faceţi compromisuri la calitate, aţi ajuns la locul potrivit!

Sunaţi-ne sau trimiteţi-ne un e-mail chiar acum şi rezervaţi-ne pentru următorul Dumneavoastră eveniment!

Colaborăm cu Dumneavoastră pentru a fi siguri că veţi auzi exact ceea ce vă place.

Vă oferim cu plăcere muzica ce vă satisface cel mai bine stilul şi gustul Dumneavoastră. Toate solicitările vor fi onorate. Dacă căutaţi ultimul hit al momentului – colecţia noastră se actualizează constant cu cele mai noi succese de top. Vom interacţiona cu invitaţii Dumneavoastră şi îi vom menţine pe ringul de dans răspunzându-le solicitărilor sau dedicaţiilor
Oferim experienţa şi priceperea noastră pentru toate tipurile de evenimente şi petreceri de firmă sau corporaţie, inclusiv edificări de echipă, lansări de produse, cocktailuri pentru clienţi sau petreceri de sărbători.

Vă vom ajuta să alegeţi muzica pe care doriţi să o auziţi şi vom răspunde solicitărilor invitaţilor chiar şi în timpul petrecerii. Indiferent ce muzică selectaţi, DJ-ul Dumneavoastră va avea la dispoziţie o bogată varietate de CD-uri care va satisface toate preferinţele muzicale şi segmentele de vârstă.

Vom interacţiona cu invitaţii Dumneavoastră şi îi vom menţine pe ringul de dans răspunzându-le solicitărilor sau dedicaţiilor.

Ca un bonus suplimentar, putem oferi intro-uri muzicale sau jingle-uri speciale care introduc discursurile invitaţilor sau momentele speciale de premiere.

Noi avem o colecţie impresionantă de piese muzicale, aparatură de ultimă ora şi DJ cu experienţă. Sonorizări şi entertainment profesional făcute de profesionişti cu echipamente profesionale. Soluţii personalizate pentru evenimentul dumneavoastră.

Indiferent de mărimea şi complexitatea evenimentului asigurăm succesul acestuia. Experienţa acumulată în peste 15 ani de evenimente, calitatea echipamentelor şi grija pentru detalii ne fac alegerea multora pentru petreceri private, aniversări, nunţi, evenimente personale sau corporate.

Sarbătorirea unui eveniment special implică muzica şi sonorizarea de calitate superioară. În ajutorul dumneavoastră sosim noi oferindu-vă o ambianţă sonoră adecvată evenimentului sărbătorit (nunţi, botezuri, cununii, aniversări, recepţii, conferinţe, seminarii, congrese, lansări de firme şi produse, prezentări de modă, Crăciun, Revelion, Halloween, Valentine’s Day, petreceri ale burlacilor, carnaval, bal, banchet, etc.).

lumini – sonorizare – DJ
foto – video – artificii
party-sound
tel.: 0722 33 18 77
0745 13 03 53
e-mail: partysoundbv@gmail.com
www.party-sound.ro

Firma Party Sound vă asigură succesul petrecerii indiferent de natura evenimentului, punând accent pe dorinţele clientului, acordând multă atenţie detaliilor şi dispunând de o gamă variată de genuri de muzică.