Aceptarea acestor termeni

Accesul Dvs. si utilizarea acestui website www.party-sound.ro se supune acestor Termeni si Conditii. Nu veti folosi acest website in scopuri ilegale sau interzise prin Termenii si Conditiile care urmeaza. In caz contrar, www.party-sound.ro isi rezerva dreptul sa previna sau sa limiteze accesul Dvs. la website, fara notificare prealabila si isi declina orice raspundere, de orica natura, derivand dintr-o astfel de utilizare. Prin utilizarea website-ului acceptati termenii, conditiile si disclaimer-ele din aceasta pagina. Daca nu acceptati Termenii si Conditiile atunci trebuie sa incetati utilizarea website-ului imediat.

Recomandari

Continutul acestui website nu poate fi considerat ca recomandare, opinie, consultatie si nu ar trebui luat in considerare pentru luarea de decizii.

Toate informatiile si recomandarile, precum si toate link-urile catre terti disponibile pe acest server Web sunt oferite, cu buna-credinta. Cu toate ca aceste informatii sunt considerate corecte la data vizualizarii, www.party-sound.ro nu prezinta garantii cu privire la caracterul complet, actualizat sau exactitatea acestor informatii.

Trebuie sa va asumati in intregime riscul in cazul in care va bazati pe aceste informatii. Aceste informatii va sunt furnizate, cu conditia ca Dvs.  sau oricare alta persoana care primeste aceste informatii, sa faca propriile verificari  inainte de orice utilizare a acestor informatii.

In nici un caz, www.party-sound.ro nu este responsabil pentru daune de orice natura care rezulta din utilizarea sau increderea bazata pe aceste informatii sau orice produs care face referinta la aceste informatii. De asemenea, reprezentantii www.party-sound.ro nu pot fi in nici o situatie raspunzatori pentru niciun prejudiciu, de orice natura, decurgand din utilizarea site-ului sau a continutului accesibil pe site, sau din copierea, afisarea sau utilizarea nelegala a acestuia.

Aceste informatii nu trebuie sa fie interpretate ca o recomandare de a utiliza orice informatie, produs, proces, echipament sau formulare care intra in conflict cu orice brevet, drept de autor, sau marca, iar www.party-sound.ro nu face nici o declaratie si nu ofera nici un fel  garantie, expresa sau implicita, ca orice utilizare a acestor informatii nu vor incalca orice brevet, drept de autor sau marca inregistrata.

Website-ul este distribuit pe baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil”  fara nicio reprezentare sau promovare facuta si fara garantie de niciun fel expresa sau implicita, incluzand dar fara a se limita la garantiile de calitate satisfacatoare, adecvata pentru un anumit scop, neincalcare, compatibilitate, securitate si acuratete.

In limita impusa de lege, www.party-sound.ro nu va fi tras la raspundere pentru pierderi directe sau indirecte sau rezultate sau pentru pierderi de orice fel (incluzand dar nelimitandu-se la pierderi de afaceri, de oportunitati, de date, de profituri), decurgand din sau in legatura cu folosirea website-ului.

WWW.party-sound.ro nu ofera nicio garantie ca functionarea website-ului va fi fara intrerupere sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca website-ul sau serverul care il face disponibil sunt lipsite de virusi sau orice altceva ce poate fi daunator sau distructiv.

Www.party-sound.ro isi rezerva dreptul de a distribui sau corecta continutul site-ului in orice moment, fara notificare.

Proprietate Intelectuala

Copyright

Drepturile de Proprietate Intelectuala asupra acestui website si asupra materialelor din acesta sau accesibile prin acesta apartin PARTY SOUND SRL. Website-ul, materialele de pe website sau cele accesibile prin acesta si Drepturile de Proprietate Intelectuala inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licentiate, folosite sau reproduse in niciun fel (in afara de masura strict necesara pentru si cu scopul legat de accesarea si utilizarea acestui website) fara permisiunea scrisa explicita din partea …

PARTY SOUND SRL si logo-ul “Party Sound – the best in town” sunt marci inregistrate ce apartin PARTY SOUND SRL si nu pot fi utilizate, copiate sau reproduse in niciun fel fara acordul scris al “PARTY SOUND SRL”.

Pentru aceste scopuri “Drepturile de Proprietate Intelectuala” includ urmatoarele (oriunde si oricand apar si pentru intregul termen al acestora): orice drept, marca inregistrata, nume inregistrat, nume de serviciu, design, drept asupra design-ului, copyright, drept asupra bazelor de date, drepturi morale, know how, secrete de munca si alte informatii confidentiale, drepturi de natura oricaror dintre aceste elemente in orice tara, drepturi de natura competitiei neloiale si drepturi de a da in judecata pentru transmitere sau alte drepturi similare intelectuale si comerciale (caz in care sunt sau nu inregistrate sau inregistrabile) si inregistrarile si aplicatiile de inregistrare pentru oricare dintre ele.

Marca Inregistrata

Informatii Personale

Orice date cu caracter personal care sunt primite pe acest site sunt destinate exclusiv Departamentului de Comunicare, astfel incat sa puteti beneficia de serviciile oferite aici. Nici una din informatiile cu caracter personal nu vor fi comunicate partilor terte sau folosite, in scopuri neautorizate

In conformitate cu articolul 14 din Legea nr. 677/2001 aveti dreptul de a solicita PARTY SOUND SRL rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea oricarei informati personala pe care o vom colecta, a carei prelucrare contravine prevederilor acestei legi. Pentru a face acest lucru, va rugam sa contactati:

PARTY SOUND SRL
Aleea 2 Nr 18 Harman – Brasov
ROMANIA

Angajamentul utilizatorului

Fiecare vizitator al site-ului www.party-sound.ro care furnizeaza informatii catre PARTY SOUND SRL, cedeaza catre PARTY SOUND SRL drepturile de transfer complet de informatii si autorizeaza utilizarea acestora asa cum considera de cuviinta. Informatiile furnizate de vizitatori vor fi considerate ca neconfidentiale si trebuie sa fie exacte, legale si non-negative.  Vizitatorii sunt considerati ca au luat act de avertizarea de mai sus si ca vor tine cont de fiecare dintre aceste recomandari. PARTY SOUND SRL asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal prelucrate si asigura ca acestea sunt stocate strict pe durata necesara realizarii scopurilor in care datele sunt colectate.

Linkuri catre website-urile tertilor

Website-ul poate include linkuri catre website-urile tertilor, care sunt controlate si conduse de altii. Orice link spre un alt website este oferit cu scop strict informativ si nu este o recomandare a acelui website, iar dvs. luati la cunostinta acest fapt si sunteti constienti de faptul ca nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul, disponibilitatea acestor website-uri sau orice dauna care va rezulta din utilizarea website-urilor in cauza.

 

Credite foto

© Imagia
© Ciprian Biclineru
© Marius Barbulescu
© Horatiu Felea