Sfaturi pentru organizarea unei nunti cu cheltuieli reduse

Organizarea unei nunti inseamna costuri ridicate. Invitatiile de nunta, florile pentru nunta, rochia de mireasa, restaurantul pentru nunta fac parte din lunga lista a accesoriilor necesare pentru organizarea nuntii. In zilele noastre, o nunta inseamna cateva milioane bune, chiar si fara o petrecere extravaganta sau fara accesorii create de designeri renumiti. Viitoarele mirese ar trebui sa stie ca pentru o nunta ca-n povesti nu este nevoie de sacrificii materiale supraomenesti.

Trucuri pentru o nunta cu cheltuieli reduse. Atentie, viitoare mirese!
Se apropie ziua nuntii si deja va ganditi la cheltuielile pe care trebuie sa le suportati? Nu mai este cazul sa va ganditi la bani… pentru o nunta ca-n povesti nu este nevoie de cheltuieli supraomenesti, ci de cateva idei si trucuri care sa va indrume catre o nunta mai ieftina, dar la fel de frumoasa. Rochia de mireasa este unul dintre accesoriile de nunta cele mai costisitoare. Daca vreti sa faceti economii, nu dati pe rochia de mireasa jumatate din costul organizarii nuntii. Una dintre solutii si cea mai avantajoasa este inchirierea acesteia. Asfel, veti avea parte de o rochie moderna si scumpa la un pret de doua ori mai mic.
Alegerea restaurantului pentru nunta face parte din „meniu”. De aceea, pentru o petrecere reusita si fara costuri mari, este bine sa faceti din timp un tur al pietei si sa analizati ofertele. Daca ati ales deja restaurantul, este timpul sa va ganditi la invitati. Faceti o lista si asigurati-va ca toti cei pe care i-ati enumerat vor fi prezenti. In acest fel, veti stii cu siguranta cate meniuri sa platiti. De asemenea, pentru o nunta cu buget scazut, puteti inlocui meniul scump de 3 sau 4 feluri de mancare cu un bufet. Este mult mai practic, atat pentru dumneavoastra cat si pentru invitati.
Invitatiile de nunta sunt inca un motiv de cheltuiala. Pentru a evita costurile ridicate, invitatiile de nunta pot fi facute la domiciliu. Nu aveti nevoie decat de un calculator, de o imprimanta, de plicuri si hartie. Astfel, veti obtine invitatii originale la preturi mici!
Florile pentru nunta contribuie din plin la costurile organizarii unei nunti. Pentru economii mai mari, cereti ajutorul prietenelor in aranjarea florilor de nunta in buchete. In cazul in care aveti gradina, nu cheltuiti banii pe flori! Optati pentru cele pe care le aveti, realizand buchete in combinatii de culori.
Banii economisiti va pot fi de folos in luna de miere. Pentru o nunta reusita si in acelasi timp ieftina, nu aveti nevoie decat de imaginatie si de ajutorul celor apropiati.